Zoek door de kennisbank

Korte rondleiding

Gefeliciteerd met je eigen TruQu omgeving!

We hebben deze handleiding voor je opgesteld om de start met TruQu zo goed mogelijk te laten verlopen. Hierna kun je gegarandeerd moeiteloos aan de slag met onze performance management software.

 

Als een beheerder ben je verantwoordelijk voor het organiseren van de omgeving van jouw organisatie. Heb je hulp hierbij nodig? TruQu biedt een expert implementatie aan, waarbij de inrichting van de software samen wordt georganiseerd. Gebruik deze handleiding als hulpmiddel!

 

De basis van TruQu

Performance management, feedback en beoordelen, maar dan leuk en anders! Geef structuur aan het ontwikkelen van talent en de ontwikkelcyclus in jouw organisatie. Zet persoonlijke groei op nummer 1 en motiveer medewerkers en teams om te groeien.

 

Waarom? Om de doelen van jouw organisatie te bereiken. Bereik groei met jouw organisatie, door medewerkers er echt onderdeel van te maken. Samen krachten bundelen.

 

Het werven van nieuwe medewerkers is al lastig genoeg, dus het behouden van medewerkers is van groot belang om door te blijven bouwen binnen jouw organisatie. Het boeien en binden van medewerkers kun je bewerkstelligen door ontplooiing te bieden. Door dit efficiënt in te richten met TruQu, kunnen medewerkers efficiënt leren van elkaar binnen teams. En met transparante communicatie kun je als organisatie snel inspringen op de behoefte van medewerkers. Houd talent vast.

 

Bekijk hier de handleiding voor beheerders: https://help.truqu.com/wp-content/uploads/2022/04/Beheerders_handleiding.pdf

Geen oplossing kunnen vinden?

Ons support team staat altijd voor je klaar