Product Updates

Vanaf nu is het mogelijk om zelf de look & feel van jullie omgeving te wijzigen. Jullie maken reeds gebruik van het personaliseren, en nu kun je het ook eenvoudig wijzigen. Personaliseer het login scherm, het logo van jouw organisatie en de favicon via het beheerpaneel. Dit doe je door het uploaden van png en jpg afbeeldingen. Nieuwe omgevingen brengen frisse energie met zich mee

• Je eigen logo in gekleurde versie:Zoals je wellicht gemerkt hebt, is het kleurenpallet aangepast. Het nieuwe kleurenpallet heeft meer ruimte gemaakt voor personalisatie en het integreren van eigen kleuren in lijn met de logo’s en verdere eigen huisstijl van jouw organisatie. De logo’s zijn aangepast naar een gekleurde versie en terug te vinden in de bovenbalk van de tool.

• Web push notificaties:Vanaf nu is het mogelijk om web push notificaties te ontvangen van TruQu. Dit houdt in dat je web notificaties ontvangt, ook wanneer je niet bezig bent in de tool. Zo houd je jezelf scherp en actief, en mis je nooit openstaande feedback acties. Ga snel naar de instellingenpagina en zet push notificaties aan onder het notificatie tabblad. Klik hier voor extra uitleg over het instellen van de notificaties.

• Vernieuwing inspiratie:Na de afgelopen release waardoor het mogelijk werd om als organisatie of team eigen content toe te voegen, kon vernieuwing van de TruQu inspiratie niet achterblijven. Laat je inspireren door de geupdate versie van de inspiratie bij voor de doelen module, onderwerpen voor spontane feedback en het stellen van losse feedbackvragen. Klik op inspiratie onder het invulveld en kies tussen de ontwikkel onderwerpen: leiderschap, projectmanagement en persoonlijke ontwikkeling.

Tip voor het creëren van organisatie content: check rolbeschrijvingen of vacatureteksten als inspiratie om uitdagende doelen voor medewerkers klaar te zetten!

We hebben de tool uitgebreid met een geweldige functionaliteit die de leercultuur van jouw organisatie naar het volgende level brengt!

Vanaf nu is het mogelijk om als beheerder voor de organisatie extra inspiratie te bieden voor doelen, feedback en reflectie. Zo creëren we een perfecte match tussen jouw organisatie en TruQu!

Hoe voeg ik inspiratie toe?

1. Navigeer naar het beheerpaneel en kies voor ‘content maken’;
  2. Selecteer de module waarvoor je graag eigen inspiratie wilt bieden;
  3. Geef aan in welke taal je de content gaat schrijven;
  4. Kies voor inspiratie voor de gehele organisatie of voor een specifiek team;
  5. Kies voor ‘content toevoegen’ en voer de inspiratie in;
  6. En tot slot, sla op!