Rollen

Zoek door de kennisbank Kennisbank BeheerderSnelle start in TruQuDe eerste stappenTemplate aanmakenTeams aanmakenGebruikers aanmakenGebruikers uitnodigenBeheerder toevoegen of verwijderenBulk import usersCSV SynchronisatieStuur berichten naar medewerkers ComplimentenComplimenten gevenComplimenten [...]

Verder lezen

CSV Synchronisatie

Zoek door de kennisbank Kennisbank BeheerderSnelle start in TruQuDe eerste stappenTemplate aanmakenTeams aanmakenGebruikers aanmakenGebruikers uitnodigenBeheerder toevoegen of verwijderenBulk import usersCSV SynchronisatieStuur berichten naar medewerkers ComplimentenComplimenten gevenComplimenten [...]