Rollen

Zoek door de kennisbank Kennisbank BeheerderDe eerste stappenTemplate aanmakenTeams aanmakenGebruikers aanmakenGebruikers uitnodigenBeheerder toevoegen of verwijderenBulk import usersCSV SynchronisatieStuur berichten naar medewerkers ComplimentenComplimenten gevenComplimenten delen DashboardProfielfoto toevoegenBerichtenTeam [...]

Verder lezen

CSV Synchronisatie

Zoek door de kennisbank Kennisbank BeheerderDe eerste stappenTemplate aanmakenTeams aanmakenGebruikers aanmakenGebruikers uitnodigenBeheerder toevoegen of verwijderenBulk import usersCSV SynchronisatieStuur berichten naar medewerkers ComplimentenComplimenten gevenComplimenten delen DashboardProfielfoto toevoegenBerichtenTeam [...]