E-mail notificaties aan- en uitzetten

Het is mogelijk het aantal e-mailmeldingen die je zou willen ontvangen te beheren. Per categorie kunnen e-mails aan en uit gezet worden. Om up-to-date te blijven, is het handig om bepaalde categorieën aan te laten. De keuze is aan jou.

Waar?

Je vindt deze optie door in de software rechtsboven op je profielfoto te klikken. Vervolgens ga je naar ‘instellingen’, waar je vervolgens de optie ‘notificaties’ ziet staan.

Wat?

Beheer het aantal e-mailmeldingen van je reacties, je ontvangen, je gevraagde, en je gedeelde feedback. Ook het aantal updates die je krijgt en de heads-up kun je zelf beheren.