Twee-staps-verificatie

Beveilig je account extra door de ‘twee-staps-verificatie’ in te stellen. Dit voegt een extra beveiligingslaag toe aan je account door een toegangscode te versturen naar een vertrouwd apparaat voor je kunt inloggen. Na het aanmaken van je nieuwe login gegevens, zal je voortaan altijd met een wachtwoord én een verificatiecode inloggen.

Voor het installeren van de ‘twee-staps-verificatie’ volg je de volgende stappen:

1. Installeer ‘Google Authenticator’ op je mobiele telefoon.
  2. Ga in je TruQu omgeving naar -> Instellingen -> Wachtwoord.
  3. Kies hier om de Google Authenticator aan te zetten.
  4. Scan de QR code door in de Authenticator app op het plusje te klikken en de optie te selecteren om de streepjescode te scannen.
  5. Vul de Authenticatie Code in.
  6. Er verschijnt een geheime sleutel. Deze code kun je gebruiken om de twee-staps-verificatie uit te zetten als je de toegang tot je mobiele telefoon kwijt bent. Bewaar deze code op een veilige plek.
  7. Na succesvolle installatie, dien je altijd opnieuw in te loggen met jouw wachtwoord en authenticatie code.