Hoe koppel ik TruQu aan mijn agenda?

Om de afspraken en deadlines die in TruQu staan ook in je online agenda weer te geven, navigeer je naar de instellingenpagina door op je eigen naam te klikken rechts bovenin jouw TruQu-omgeving en op ‘instellingen’ te klikken. Kies voor ‘Kalender koppeling’ en kies vervolgens ‘Koppel je kalender’. Wanneer de volgende stappen niet automatisch volgen, kun je ook handmatig de TruQu kalender aan jouw online agenda koppelen.

Google:

Ga naar https://calendar.google.com. Links onderin in het scherm staat ‘Andere agenda’s’. Klik op + en kies ‘Via URL’. Vul de url in die op jouw instellingenpagina van TruQu gegeven wordt. Klik op ‘Agenda toevoegen’ en de kalender is toegevoegd.

Apple:

Ga naar de agenda applicatie op je computer en klik bovenin het scherm op ‘Archief’. Klik op nieuw agenda-abonnement en vul de de url in die op jouw instellingenpagina van TruQu gegeven wordt. Klik op abonneer en de kalender is toegevoegd.

Outlook:

Ga naar https://outlook.live.com/calendar. Aan de linkerkant van het kalender scherm kies je voor ‘agenda toevoegen’. Vervolgens kies je voor ‘abonneren via internet’ en vul je de url in die op jouw instellingenpagina van TruQu gegeven wordt. Klik op importeren en de kalender is toegevoegd.

Staat jouw kalender er niet tussen? Stuur ons een berichtje op customerservice@truqu.com