Zoek door de kennisbank

Team doel aanmaken

Voor het maken van een teamdoel begin je met het selecteren van een team waar jij als gebruiker onderdeel van bent. Je kunt kiezen om te werken met een teamdoel dat zich focust op groei van jullie teamvaardigheden of werk samen naar een target toe.

Werken aan teamgroei
Met werken aan teamgroei geef je aan waar je met jouw team aan wilt gaan werken en hoe je dit met je team gaat realiseren. Neem als voorbeeld: “Ik wil samen met het team inbreng en initiatief ontwikkelen.” Door vervolgens een datum te selecteren en aan jullie team doel te koppelen kun je gezamenlijk als team hier naar toe werken en het teamdoel bereiken. Er is ook een mogelijkheid om extra actiepunten toe te voegen en deze te koppelen aan collega’s binnen het team. Je kunt eventueel tussentijdse resultaten toevoegen, extra actiepunten koppelen aan jullie teamdoel, bestanden uploaden of het doel delen met de gehele organisatie. Het teamdoel kan eventueel rechts boven nog bewerkt worden. Als het teamdoel compleet is kan het op voltooien gezeten worden.

Naast een team doel, gefocust op teamgroei, is het ook mogelijk om een target doel op te stellen. Met een target doel geef je als team aan met welk getal je wilt starten en naar welk getal jullie toe willen werken. Formuleer aan welk target je als team wil gaan werken, geef specifiek aan hoe jullie dit willen gaan doen en hoe jullie dit willen gaan bereiken.

 

Bekijk ook de video voor instructies:

 

Geen oplossing kunnen vinden?

Ons support team staat altijd voor je klaar