Feedback geven

Volg onderstaande stappen om feedback te geven aan je collega’s.

Stap 1: Ga naar je feedbackoverzicht

Klik in de topbar op ‘Feedback’ en klik op ‘Vraag of geef feedback’. Hier kies je ervoor om feedback te geven.

Stap 2: Kies een collega aan wie je feedback wilt geven

Selecteer de collega aan wie je feedback wilt geven.

Stap 3: Wat is het onderwerp waar je feedback op wilt geven?

Geef aan over welk onderwerp je feedback wil geven.

Stap 4: Selecteer een template

Kies een template en vul direct jouw feedback in. Zodra je op verzenden klikt, ontvangt je collega een bericht.

Aan wie kan ik feedback geven?

Je kunt feedback geven aan directe collega’s. De personen aan wie je feedback kunt geven verschijnen in de eerste stap.