Feedback geven

Volg onderstaande stappen om feedback te geven aan je collega’s.

Stap 1: Kies voor ‘geef feedback’

Klik op het oranje plusje in de software, onder ‘feedback’ in de topbar, om onderstaande opties te krijgen. Vervolgens kies je ervoor om feedback te geven.

Stap 2: Kies een collega aan wie je feedback wilt geven

Je kunt een collega selecteren via het uitklap-menu.

Stap 3: Wat is het onderwerp waar je feedback op wilt geven?

Maak een nieuw onderwerp aan of kies een van jouw vorige onderwerpen uit het dropdown menu.

Stap 4: Selecteer een template

Kies een template en vul direct jouw feedback in. Zodra je op verzenden klikt, ontvangt je collega een bericht.

Aan wie kan ik feedback geven?

Je kunt feedback geven aan directe collega’s. De personen aan wie je feedback kunt geven verschijnen in het uitklap-menu in de eerste stap.

Ons support team staat altijd voor je klaar

Vraag het ilse!