Gebruikers uitnodigen

Beschikbaar voor: beheerders en team coaches
Dit is niet mogelijk voor: professionals

Om de gebruiker toegang tot zijn account te geven, ga je naar -> Beheer -> Gebruikers. Hier vind je een overzicht van alle gebruikers. Als een persoon nog niet is uitgenodigd, zie je een envelopje naast zijn naam. En, de status is ‘aangemaakt’. Klik op het envelopje en deze gebruiker krijgt een e-mail om zijn account te activeren.

Nodig gebruikers opnieuw uit

Zodra een gebruiker een uitnodiging heeft ontvangen om zijn account te activeren, zal zijn status veranderen in ‘uitgenodigd’. Zodra hij zijn account activeert, wordt zijn status verandert in ‘geactiveerd’. Als hij zijn account niet activeert, kun je klikken op het icoontje voor het heruitnodigen om hem een herinnering te sturen om zijn account te activeren.