Search the knowledgebase

Hoe voeg ik organisatie look & feel toe?

Voeg eigen organisatie look & feel toe, zoals een logo, achtergrond foto en favicon. Geef de omgeving jullie eigen uitstraling, zodat iedereen er vertrouwd mee aan de slag kan. Jullie logo is zichtbaar in alle e-mails, dus zorg voor klantgerichtheid! De achtergrond foto wordt aan het login scherm toegevoegd, direct bij de entree van TruQu.

Sleep en plaats, of importeer de afbeeldingen op de juiste plek. Maar gebruik van iedere optie, het is een compleet pakket.

Hoe stel ik mijn eigen look & feel in?

1. Navigeer naar het beheerpaneel
  2. Scroll naar beneden en selecteer ‘Look & Feel’
  3. Importeer de verschillende afbeeldingen. Er staat aangegeven wanneer dit een .png of wanneer dit een .jpg dient te zijn.
  4. Ververs de pagina en, tada!

Couldn't find a solution?

Our support team is always there for you