Zoek door de kennisbank

De persoonlijke feedback link gebruiken

Verkrijg feedback waar, wanneer en van wie je maar wilt met de persoonlijke feedback link. Middels deze link kan iedereen jou feedback geven. Daar is geen TruQu account voor nodig!

Deze link kun je bijvoorbeeld aan je e-mail handtekening toevoegen, na een presentatie verspreiden of op LinkedIn of andere kanalen plaatsen. Je hebt ook de optie om je persoonlijke QR code te gebruiken, zodat anderen dit kunnen inscannen met een mobiele telefoon!

Hoe stel je een link in?

Klik rechts bovenin op je profielfoto of het tandwieltje om het dropdown menu te openen. Hier krijg je direct de optie om naar je persoonlijke link te gaan.

Klik op activeer en kies een passende template* om te gebruiken voor jouw persoonlijke link. Iedereen die op de link klikt, krijgt deze template te zien en vult dit in. Jij ontvangt de verkregen feedback direct in je mailbox en op je TruQu dashboard. Je kunt je template na het instellen altijd nog wijzigen of deactiveren. Kopieer de link en delen maar!

*Templates worden door beheerders aangemaakt en aangepast. Vraag aan je beheerder voor een specifieke lijst en bespreek je voorkeuren. 

Voor de beheerders

De templates die zichtbaar worden voor de publieke link, zijn lijsten die zijn aangemaakt als ‘spontane feedback template’. Deze optie kun je aanvinken bij het maken van een nieuwe template.

Geen oplossing kunnen vinden?

Ons support team staat altijd voor je klaar