Zoek door de kennisbank

Template toevoegen

Dit is mogelijk voor: beheerder
Dit is niet mogelijk voor: team coach, professional

Beheerders kunnen naar de templates gaan door te klikken op ‘templates’. Deze is te vinden onder ‘beheer’ in de topbar. Hier vind je een overzicht van alle templates. Je kunt een eigen aanmaken door te klikken op ‘nieuwe template’.

Naam en taal

Geef eerst de naam van de template op. Deze naam is zichtbaar voor gebruikers wanneer ze om feedback vragen. Geef vervolgens de taal op. Deze taalselectie zorgt ervoor dat de respondenten Engelse e-mails ontvangen als ze Engelse templates invullen en Nederlandse e-mails als ze Nederlandse templates invullen. Vervolgens kun je aangeven waar de template voor wordt gebruikt.

Inhoud template

Nu kun je beginnen met de template te maken. Alles wat je hieronder maakt is zichtbaar voor degene die de template invult. Je begint met de koptekst. Hier kun je de titel van de template opgeven. Aan de rechterkant kun je de grootte van de kop kiezen. Vervolgens kun je een nieuw element toevoegen door op de plus te klikken. Je kan dan uit zes elementen kiezen om toe te voegen aan de template. Het is ten alle tijden mogelijk om een voorbeeld te bekijken.

Koptekst

Het eerste element is een koptekst. Deze hebben we al gebruikt bij het maken van de titel, maar kan ook tussendoor worden gebruikt om bijvoorbeeld aan te geven dat je naar een volgend gedeelte van de template gaat (tussenkopjes).

Tekst

Het tweede element is een tekst. Deze kun je gebruiken om een vraag te stellen of een beschrijving te geven. Na het aanmaken van een vraag met behulp van een tekst element, kun je een nieuw element toevoegen om aan te geven wat voor antwoordmogelijkheid er op de vraag volgt. Je kunt kiezen uit een open vraag, een rating, een slider of een multiple choice invoer.

Tekst invoer

Het derde element is een tekstinvoer. Dit kan onder de tekst waarin een vraag gesteld wordt worden toegevoegd om zo een open vraag te creëren. Dit verschilt dus van het element ‘tekst’. ‘Tekst invoer’ gebruik je om een antwoordmogelijkheid te creëren. ‘Tekst’ gebruik je om de vraag te stellen of om boven een antwoordmogelijkheid een korte beschrijving te geven.

Aanmaken:

Resultaat:

Rating

Het vierde element is een rating. Met een rating geef je de respondent de mogelijkheid om een vraag met behulp van een aantal sterren te beantwoorden.

Aanmaken:

Resultaat:

Slider

Het vijfde element is een slider. Hiermee kun je onder een vraag een antwoordmogelijkheid toevoegen om een schaal te geven tussen 1-10 of 1-100.

Aanmaken:

Resultaat:

Multiple Choice invoer

Het laatste element is een Multiple Choice invoer. Hier kun je zelf keuzes in plaatsen als antwoordmogelijkheid.

Aanmaken:

Resultaat:

Publiceren, Opslaan of Annuleren

Onderaan de template zie je drie opties. Met ‘publiceren’ zet je de template live en kan deze worden gebruikt. Door op ‘opslaan’ te klikken, sla je het concept op en kun je deze later nog wijzigen. Middels ‘annuleren’ ga je terug naar de lijst van templates en sla je het niet op.

Geen oplossing kunnen vinden?

Ons support team staat altijd voor je klaar

Vraag het ilse!