Zoek door de kennisbank

Template toevoegen

Dit is mogelijk voor: beheerder
Dit is niet mogelijk voor: team coach, professional

Beheerders kunnen naar de templates gaan door te klikken op ‘templates’. Deze is te vinden onder ‘beheer’ in de topbar. Hier vind je een overzicht van alle templates. Je kunt een eigen vragenlijst aanmaken door te klikken op ‘nieuwe template’.

Template voorkeur

Geef aan waar je template voor wordt gebruikt. Bij het uitvoeren van deze actie, zal de template dan verschijnen en kan deze gebruikt worden. Vervolgens selecteer je de taal van de template. Deze taalselectie zorgt er onder andere voor dat de respondenten Engelse e-mails ontvangen als ze Engelse templates invullen en Nederlandse e-mails als ze Nederlandse templates invullen.

Inhoud template

Nu kun je beginnen met de template te maken. Alles wat je hieronder maakt is zichtbaar voor degene die de template invult. Je begint met de titel van je template. Vervolgens kun je op het plusje klikken om de elementenbalk te openen. Hier kun je nieuwe elementen toevoegen aan je template.

Koptekst

Het eerste element is een koptekst. Deze kun je gebruiken om (tussen)kopjes in je vragenlijst te plaatsen om structuur te geven aan je lijst. Hiermee kun je aangeven dat je bijvoorbeeld naar het volgende onderwerp van de template gaat.

Tekst

Het tweede element is een tekst. Deze kun je gebruiken om een vraag te stellen of een beschrijving te geven. Na het aanmaken van een vraag met behulp van een tekst element, kun je een nieuw element toevoegen om aan te geven wat voor antwoordmogelijkheid er op de vraag volgt. Je kunt kiezen uit een open vraag, een rating, een slider of een multiple choice invoer.

Antwoordveld

Het derde element is een antwoordveld. Dit kan onder de tekst waarin een vraag gesteld wordt worden toegevoegd om zo een open vraag te creëren. Dit verschilt dus van het element ‘tekst’. ‘Antwoordveld’ gebruik je om een antwoordmogelijkheid te creëren. ‘Tekst’ gebruik je om de vraag te stellen of om boven een antwoordmogelijkheid een korte beschrijving te geven.

Aanmaken:

Resultaat:

Rating

Het vierde element is een rating. Met een rating geef je de respondent de mogelijkheid om een vraag met behulp van een aantal sterren te beantwoorden.

Aanmaken:

Resultaat:

Slider

Het vijfde element is een slider. Hiermee kun je onder een vraag een antwoordmogelijkheid toevoegen om een schaal te geven tussen 1-10 of 1-100.

Aanmaken:

Resultaat:

Multiple Choice invoer

Het laatste element is een Multiple Choice invoer. Hier kun je zelf keuzes in plaatsen als antwoordmogelijkheid.

Aanmaken:

Resultaat:

Publiceren, Opslaan of Annuleren

Onderaan de template zie je drie opties. Met ‘publiceren’ zet je de template live en kan deze worden gebruikt. Door op ‘opslaan’ te klikken, sla je het concept op en kun je deze later nog wijzigen. Middels ‘annuleren’ ga je terug naar de lijst van templates en sla je het niet op.

Geen oplossing kunnen vinden?

Ons support team staat altijd voor je klaar

Vraag het ilse!