Zoek door de kennisbank

Reflectie organiseren

Voor: Teamcoach en beheerder

De coaches en beheerders in TruQu kunnen een reflectieverslag voor een collega organiseren. Dit verschilt van het starten van een eigen reflectieverslag. Om een reflectie te organiseren ga je via de topbar naar je reflectie overzicht. Hier klik je rechts bovenin op ‘nieuw verslag’ om vervolgens te kiezen voor ‘Organiseer reflectie’. Je kunt in het overzicht ook naar beneden scrollen om het volledige overzicht van de georganiseerde reflectieverslagen te zien.

Je maakt een verzoek aan voor collega’s om een reflectie te geven op een bepaald persoon. Jij ontvangt automatisch hetzelfde verzoek en vult het reflectieverslag voor de desbetreffende collega ook in. Als iedereen dit heeft gedaan, ontstaat er een 360 graden feedback verslag met interessante inzichten vanuit verschillende invalshoeken.

In bovenstaand filmpje wordt stap voor stap uitgelegd hoe je dit doet. In onderstaand screenshot zie je (deels) een voorbeeld van een georganiseerd reflectieverslag die door meerdere collega’s is ingevuld.

Geen oplossing kunnen vinden?

Ons support team staat altijd voor je klaar