Zoek door de kennisbank

Trainingen

Wij bieden, samen met onze implementatiepartner GrowQu, diverse trainingen en workshops aan voor zowel medewerkers als managers.

Met de trainingen en workshops van GrowQu leer je hoe je de kwaliteit van feedback kunt verhogen en daarmee een continue ontwikkelcultuur kunt creƫren. GrowQu kan de volledige implementatie en beheer van TruQu overnemen.

Succesverhaal

Met het geloof dat ontwikkelen steeds belangrijker wordt, heeft de Evangelische Omroep (EO) de transitie van traditionele beoordelingscultuur naar ontwikkelcultuur gefaciliteerd aangepakt. Middels trainingen en sessies van GrowQu en de tool van TruQu stimuleert het mediabedrijf bij elke medewerker een groei mindset en investeren zij meer in ontwikkeling en minder in controle. Medewerkers krijgen de regie en zijn het startpunt.

Nieuwsgierig geworden? Na een interessant interview met Freek van Slooten, hoofd P&O bij de EO, is een gloednieuw succesverhaal ontstaan. Lees meer!

Interesse?

Als je hier vragen over hebt en benieuwd bent naar de mogelijkheden, schroom je niet ons te mailen. Dat kan naar customerservice@truqu.com.

 

Haal het beste uit je organisatie!

Geen oplossing kunnen vinden?

Ons support team staat altijd voor je klaar