Zoek door de kennisbank

Bulk import users

Beschikbaar voor: beheerders
Niet mogelijk voor: team coaches, professionals

Hier leer je hoe je meerdere gebruikers tegelijk aan kunt maken. Dit zal geen bestaande gebruikers verwijderen. Daarvoor verwijzen wij je door naar de informatie over de CSV Synchronisatie.

Bulk import

Je kunt meerdere gebruikers tegelijk toevoegen door een CSV-bestand te uploaden in de bulk import functionaliteit. Je vindt de bulk import onder -> Beheer -> Gebruikers -> Gebruiker toevoegen -> Bulk import.

Het formaat moet gelijk zijn met onderstaande tabel.

 

Dit voorbeeld CSV-bestand zou twee groepen (A en B) en twee gebruikers (John en Jane) creëren. Het zou John als een professional in groep A toevoegen, Jane als een teamcoach in groep B. Indien een gebruiker meerdere rollen dient te krijgen, maak je voor deze persoon per rol een regel aan. (Voorbeeld in onderstaand bulk bestand)

Hoe maak je een CSV bestand?

Je kunt Microsoft Excel gebruiken voor het creëren van een CSV-bestand. Vul in Excel in kolom A het e-mailadres in, in kolom B de naam, in kolom C de taal, in kolom D de teamnaam en in kolom E de rol*. Vervolgens kies je voor de optie ‘opslaan als’. Je kunt het type ‘CSV’ zelf kiezen.

bulk-import-csv

*Gebruik bij de rol geen hoofdletters.

Download hier een voorbeeld van een bulk import bestand. 

Geen oplossing kunnen vinden?

Ons support team staat altijd voor je klaar