Beschikbaar voor: beheerders

Hier leer je hoe je de CSV Synchronisatie gebruikt om je gebruikers up-to-date te houden. Gebruik ‘Bulk import’ als je alleen meerdere gebruikers wil toevoegen zonder alle bestaande te verwijderen.

Synchroniseer uw gebruikers

U kunt de gebruikers in TruQu up-to-date houden met de mensen in uw organisatie met behulp van de CSV Synchronisatie functionaliteit. De CSV Synchronisatie is te vinden onder -> Beheer -> Gebruikers -> Gebruiker toevoegen -> Synchroniseren.

Het CSV- bestand moet alle werknemers bevatten die u wilt toevoegen of behouden in TruQu. Voeg voor elke gebruiker de groep en rol toe. Gebruikers in TruQu die niet in het CSV- bestand staan, worden verwijderd. Gebruikers die zich in het CSV- bestand bevinden, maar niet in TruQu staan, zullen worden toegevoegd. Gebruikers die zowel in het CSV-bestand als TruQu staan, worden niet beïnvloed als ze dezelfde rollen en groepen behouden. Als ze extra, minder of andere rollen en groepen in de CSV hebben, worden ze bijgewerkt.

Gebruikers met meerdere rollen of groepen

Als een gebruiker meerdere rollen heeft of in meerdere groepen staat, moet u extra rijen toevoegen aan het CSV-bestand. Als gebruiker John Doe bijvoorbeeld een professional in groep A is en een team coach in groep B, moet het CSV-bestand de volgende rijen bevatten: