Gebruikers toevoegen

Beschikbaar voor: beheerders (bulk), managers (één voor één)
Niet mogelijk voor: professional

Je vindt de gebruikers onder -> Beheer -> Gebruikers. Hier krijg je vervolgens een overzicht van alle gebruikers. Klik op ‘gebruiker toevoegen’ om gebruikers aan te maken.

Één voor één

Onder ‘enkele gebruiker’ kun je gebruikers één voor één toevoegen. Vermeld de naam en e-mailadres van de nieuwe gebruiker. Geef vervolgens aan welke rol de gebruiker moet hebben en in welke groepen deze persoon komt. Wanneer je klikt op ‘opslaan’, wordt de nieuwe gebruiker toegevoegd aan de lijst van alle gebruikers. Om de gebruiker toegang tot zijn account te geven, klik je op het envelopje in de lijst. De gebruiker ontvangt een e-mail om zijn account te activeren.

Bulk import en CSV Synchronisatie

Onder ‘gebruiker toevoegen’ heb je ook de mogelijkheid een bulk import of synchronisatie te doen. In ‘bulk import’ kun je een CSV- bestand uploaden om honderden gebruikers tegelijk toe te voegen. Je kunt aangeven of je de nieuwe gebruikers onmiddellijk een uitnodiging wilt sturen of niet. De indeling van het CSV- bestand moet gelijk zijn aan de instructies op de pagina. In ‘synchronisatie’ kun je de gebruikers van TruQu up-to-date houden met de mensen in je organisatie.